Monday, November 16, 2009

Jeeee! Da har jeg endelig sommerferie! Eller egentlig er det vel juleferie, men for øyeblikket og de neste 2 ukene er det i alle fall sommer!!! :) Hadde siste eksamen i dag, begge var vanskelige, men håper jeg står. Det er det som er planen..hehe..

Hadde jo Lene på besøk i 2 uker, det var superkoselig! Da vi kom tilbake fra Margaret River hadde jeg lesedager, mens Katrine og Lene utforska både butikker og stranda! Sammen klarte vi også å forville oss inn i Perth Zoo og se alle mulige typer dyr, moro det!:) Vi var også på Britney Spears konsert! The circus...:) Hehe...det var utrolig moro! Ikke akkurat noe for den som absolutt vil at alle sanger skal synges live, men fy søren for et scene-show! Vi bestilte billetter, dusja og kom oss av gårde på under 1 time. Ikke verst for 3 jenter vel???

Nå står det noen late dager for tur. Jeg skal sove, lese bok (nei, ikke pensum!!!), ligge på stranda, shoppe, treffe noen venner fra Uni og bare kose meg!! Det blir deilig. På fredag kommer mamma, pappa og Oddvar. Det blir helt fantastisk koselig! Gleder meg masse til å få besøk av de. Da skal vi kose oss sammen!

Deilig med ferie, den skal nytes! Dette er vel kanskje siste oppdatering her fra andre siden av jorda, neste gang dere hører fra meg er jeg hjemme! Utrolig hvor tiden går..:)

Friday, November 6, 2009

Under jorda, i en grotte...fantastisk!!! Denne veier 5,5 tonn og henger fra taket. Amazing!
Vakkert...

Wednesday, November 4, 2009

Godterifabrikk i Margaret River. Nam nam!
Solnedgang i Augusta. Det sørligste punktet i WA. Vakkert!
Sengehygge på motelrommet:)
Valley of the giants: Tree top walk..gangbru 40 meter over bakken på det høyeste. Hjelp! Litt skummelt, i alle fall når det gynger også!Lene og jeg ved The Gap i Albany

Tuesday, November 3, 2009

Du verden som tiden går! Synes det nærmer seg eksamen skummelt fort...og plutselig så skal jeg hjem til mitt gamle, gode fedreland. I dag er det faktisk bare 1 måned til jeg kommer hjem.. oj oj oj! Det føles egentlig ganske uvirkelig.

Okey, så siden sist har jeg vært i praksis. De to ukene var bare et knips og så var de over. Var virkelig bra!! Storkoste meg! Men takke meg til babyer enn smårollinger assa...off...de kan være ganske MYE mer krevende! Men med mine eminenete sangkunnskaper tralla jeg meg gjennom denne perioden også...hehe...fant ut at jeg plutselig ikke kunne noen barnesanger på engelsk, så da ble det på norsk i stedet! Til alles store begeistring!

Sånn innimellom slaga fikk faktisk Malin og jeg prøvd oss på surfing også! Ikke veldig lett, men moro! Ikke lett å komme seg i stående positur på dette brettet, men fikk det faktisk til til slutt! I 2 skunder da…hehe.. Var støl i HELE kroppen i en uke etterpå. SMERTE! Var til og med vondt å le…uff, bør jeg ta det som et hint å begynne å trene?!?

Da de to ukene var over kom Trygve og Yoo-Mee på besøk. Utrolig koselig! Vi farta rundt i høyt turisttempo og fikk med oss det meste og enda mere til. Imponerende synes jeg! Koselig med besøk var det..:) Dagen da de dro skulle jeg på graduation prom her, maskeradeball! Nei, jeg er ikke ferdig, men hvem sier vel nei takk til et ball?? Moro var det! Kjørte til og med skikkelig harry-tass-limo!:) Dagen etter ballet kom Lene på besøk, jadda, her går det slag i slag!! Hun kom traskende blid og fornøyd og uten bagasje. Den var igjen i en eller annen verdensdel og kom ikke før dagen etter. Men Lene blir ikke vippet av pinnen så lett og tok det hele med et smil!:) Koffereten kom faktisk på døra 06.35 dagen etter, det kaller jeg tidlig service!

Da kofferten var i hus var det bare å slenge seg rundt og komme seg på hjul. Vi skulle nemlig på road-trip! Denne gangen sørover, til Albany, Denmark, Walpole og Margaret River. Herlig! Livet nytes og vi koser oss masse. Selv om det nå fremover må bli mye lesing..Bilder fra denne turen kommer, men foreløpig er de kun på kameraet, men skal prøve å legge de ut så fort som mulig!:)
Sånn ser man ut etter en vakt på barneavdeling. Og slik reiste jeg også på toget på vei hjem..
Sjekk surfe-baben!:)
Maskeradeball og limo, kan det bli bedre??

Wednesday, October 7, 2009

Ny oppdatering! Lagt ut noen bilder som viser hva jeg har gjort de siste to ukene. Har hatt en uke fri og Martin har vært her!! Det har vært helt supert. Vi har kost oss masse!!:) Dette er noe av det vi har gjort (og som noen bilder viser):
Vi har vært i Caversham Wildlife park og sett mange forskjellige dyr. Vi har vært på Perth Royal Show, et gedigent Momarked egentlig! Ganske moro! Fremantle har vi også besøkt, i tillegg til Cottesloe beach og City beach, selv om vi ikke bada eller noe da, så måtte vi se strendene! Ikke akkurat varmt her de dagene vi hadde på beachen selvfølgelig. Men ellers har det blitt ganske varmt og deilig her nå!! JEE!!

På onsdag 30. september dro vi til Broome, ganske langt nord og helt på kysten. Der var det helt fantastisk! Mellom 33-37 grader hver dag, da liker Karianne seg!! Hehe...vi hadde det supert, og stranda var helt nydelig. Ridd på kameler gjorde vi og så på dinosaurfotspor. Ganske fasinerende! De er kun synlige når det er lavvann, og da snakker vi ekstrem lavvann. Det er helt sinnsyk forskjell på flo og fjære, minst 300 meter, og da overdriver jeg ikke en gang! Var en god tur bare for å komme seg til vannkanten! Hehe...

I dag drar Martin hjem igjen, og jeg skal tilbake til hverdagen. Begynner i praksis neste uke og så går det vel slag i slag til eksamen. Nå går tiden fort!! Jeg skal på barneavdeling i denne praksisperioden, håper det blir like bra som forrige! Gleder meg til å ha ferie igjen, var veldig deilig med en uke fri og kunne reise litt rundt!!:)

Ellers så kommer jo Trygve og Yoo-Mee snart, det blir kos!!! Og så kommer Lene, og så kommer mamma, pappa og Oddvar. Det blir bra!!!:) Gleder meg masse til mer besøk, moro det!

Glad i dere alle...
Nightview over hotellet der vi bodde i Broome. Fint!

Solnedgang på Cable beach i Broome

Camel riding på Cable beach i Broome!

Dinosaurspor som kun er synlig når det er ekstrem lavvann. Stilig!

Måneskinn over det indiske hav...!
City beach
Cottesloe beach
Perth Royal Show
Spiser dip'n dots! Nam:)
Moro!!
Martin i solnedgang på Scarborough beach
Caversham Wildlife Park. Tasmanian devil!
Kose koala

Martin og kenguru!

Wednesday, September 23, 2009

Her kommer noen nye bilder! Har vært på road trip igjen, denne gangen østover, til Hyden og Wave Rock. Det er et fjell, eller fjellvegg, som utrolig nok ser ut som en bølge. Ganske imponerende faktisk!:) Utrolig hva vær og vind kan gjøre med naturen! Hehe...

Jeg i praksis om dagen, det går veldig bra faktisk! Jeg er på nyfødt og trives godt! Har også sett på keisersnitt og skulle egentlig få med meg en vanlig fødsel også..men hun jeg fulgte ble aldri mer enn 4 cm på de 8 timene jeg var på jobb..stakkars dame. 2 dager igjen nå før en uke fri! Og i morgen kommer Martin, så da skal jeg i alle fall nyte ferie!! Utrolig at jeg har vært her i over 10 uker allerede..synes faktisk tiden har gått fort!

Været er vel ennå ikke noe å skryte av, desverre. Men i helgen er det meldt strålende sol og 25 grader!! Så jeg krysser fingerene for at det snur nå!:) Kjenner at det skal bli godt med litt sol og varme..:)

Ellers er alt bra her, ingenting å klage på for tiden! Selv om skole og praksis tar mye av tiden, har jeg også tid, eller tar meg tid, til å ha litt fri også, det må til!:)

Puss puss
Hippo's yawn. Det ser faktisk ut som en flodehest, gjør det ikke?!?:)

Wave Rock sett ovenifra

Wave Rock
Noen døde i alle fall på veien....stakkars fluer!

Tuesday, September 1, 2009

En liten oppdatering! Har ikke skjedd så mye her i det siste, skolen tar mye av tiden min. Malin har vært en uke i Alice Springs og Darwin og jeg har da vært alene hjemme. Deilig!! Hehe..har hatt det fint, men var jammen godt å få henne hjem igjen på søndag! Ellers så hadde jeg clinical skills assessment i går. Var ganske nervøs, men det gikk fint! Jeg stod! Best one today sa sensoren min...hehe...;)

Ellers så går det mye i oppgaveskriving for tiden. Og om 2 uker er jeg i praksis, så er litt som må forberedes til det også. Gleder meg til å kose med babyene da!;) Om 3 uker og 2 dager kommer Martin! Det blir fantastisk godt kjenner jeg. Litt for lenge siden jeg har sett han nå.

Flybilletter til Sydney er kjøpt og hotel er bestilt, så Mamma, Pappa, Oddvar og jeg er nå klare for østkysten også! Dette blir bra!

Alt er bra her, kommet litt mer inn i ting, så føler det går litt lettere nå!;)

Mange klemmer

Tuesday, August 18, 2009

Måtte bare legge inn noen bilder av solnedgangen på beachen vår. Det er så fint!! I går var Malin og jeg på joggetur på beachen faktisk, slitsomt! Puh..og så avslutta vi med et bad! Det vil si at vi stod vel bare litt uti vannet og fikk bølgene kasta over oss, ganske store bølger! Så derfor var vi forsiktige og gikk ikke langt ut..=) Hadde toppen full av sand da jeg kom tilbake for å si det sånn..hehe=)

Solnedgang på Scarborough beach



Saturday, August 15, 2009

I går (lørdag) var Malin og jeg på road trip til Pinnacles som ligger 25 mil nord for Perth. Vi leide bil og freste av gårde lørdag morgen, ut på tur! Det var utrolig moro! Og spesielt landskap, månelandskap visstnok. Der har jeg aldri vært..=) Klart oss bra selv med venstrekjøring, likevel glad vi ikke hadde bykjøring, da hadde det nok vært litt verre. Lettere på landeveien! Dagen var perfekt, vi vet å ha det bra! Kom hjem halv syv på kvelden, da lagde vi pizza. Vi har nemlig funnet (svindyrt) speltmel her! Godt var det..=)

Pinnacles!

Steiner i ørkenen. Det er det Pinnacles er. Spesielt og fint!

Mmm! Kose steinen!=)
Road trip er moro! Spesielt å kjøre på "feil" side av veien...=)
Ekte turist!

Monday, August 10, 2009

Sykepleierstudent!

Ja, sånn ser altså sykepleierstudenten ut her! Fin? Hehe...Litt annerledes uniform enn hjemme ja..=)

Den rette posituren for en sykepleierstudent..=)
I helgen var Malin og jeg i Fremantle. Der var det fint! Her ser man utover mot Rottnest Island som er en veldig fin ferieøy med maaaange deilige strender!
Det er meg....=) Turte ikke stå helt øverst for sandalene mine er så glatte og sand og glatte sandaler er ikke en god kombinasjon..
Marked med masse frukt og mye annet rart. Jordbærene så veldig gode ut, og så sååå store!

Thursday, August 6, 2009

Et par bilder fra helgen. Vi var på sightseeing sør for Perth, fint! I helgen er det meldt regn, så spørs om det blir så mye sightseeing da. Men vi skal nok klare å kose oss uansett!

Har begynt å komme litt mer inn i skolen her nå, men ennå så er det litt vanskelig synes jeg. Men det går bare bedre og bedre. I september skal jeg i praksis på newborn! Det gleder jeg meg masse til. Og så skal jeg har praksis i pediatri, så blir mye barn her. Det er litt gøy, for det har jeg ikke hatt noe av fra før og ikke kommer jeg til å ha det heller. Ting ordner seg!=)
På Rockingham Beach...