Wednesday, October 7, 2009

Ny oppdatering! Lagt ut noen bilder som viser hva jeg har gjort de siste to ukene. Har hatt en uke fri og Martin har vært her!! Det har vært helt supert. Vi har kost oss masse!!:) Dette er noe av det vi har gjort (og som noen bilder viser):
Vi har vært i Caversham Wildlife park og sett mange forskjellige dyr. Vi har vært på Perth Royal Show, et gedigent Momarked egentlig! Ganske moro! Fremantle har vi også besøkt, i tillegg til Cottesloe beach og City beach, selv om vi ikke bada eller noe da, så måtte vi se strendene! Ikke akkurat varmt her de dagene vi hadde på beachen selvfølgelig. Men ellers har det blitt ganske varmt og deilig her nå!! JEE!!

På onsdag 30. september dro vi til Broome, ganske langt nord og helt på kysten. Der var det helt fantastisk! Mellom 33-37 grader hver dag, da liker Karianne seg!! Hehe...vi hadde det supert, og stranda var helt nydelig. Ridd på kameler gjorde vi og så på dinosaurfotspor. Ganske fasinerende! De er kun synlige når det er lavvann, og da snakker vi ekstrem lavvann. Det er helt sinnsyk forskjell på flo og fjære, minst 300 meter, og da overdriver jeg ikke en gang! Var en god tur bare for å komme seg til vannkanten! Hehe...

I dag drar Martin hjem igjen, og jeg skal tilbake til hverdagen. Begynner i praksis neste uke og så går det vel slag i slag til eksamen. Nå går tiden fort!! Jeg skal på barneavdeling i denne praksisperioden, håper det blir like bra som forrige! Gleder meg til å ha ferie igjen, var veldig deilig med en uke fri og kunne reise litt rundt!!:)

Ellers så kommer jo Trygve og Yoo-Mee snart, det blir kos!!! Og så kommer Lene, og så kommer mamma, pappa og Oddvar. Det blir bra!!!:) Gleder meg masse til mer besøk, moro det!

Glad i dere alle...
Nightview over hotellet der vi bodde i Broome. Fint!

Solnedgang på Cable beach i Broome

Camel riding på Cable beach i Broome!

Dinosaurspor som kun er synlig når det er ekstrem lavvann. Stilig!

Måneskinn over det indiske hav...!
City beach
Cottesloe beach
Perth Royal Show
Spiser dip'n dots! Nam:)
Moro!!
Martin i solnedgang på Scarborough beach
Caversham Wildlife Park. Tasmanian devil!
Kose koala

Martin og kenguru!