Tuesday, August 18, 2009

Måtte bare legge inn noen bilder av solnedgangen på beachen vår. Det er så fint!! I går var Malin og jeg på joggetur på beachen faktisk, slitsomt! Puh..og så avslutta vi med et bad! Det vil si at vi stod vel bare litt uti vannet og fikk bølgene kasta over oss, ganske store bølger! Så derfor var vi forsiktige og gikk ikke langt ut..=) Hadde toppen full av sand da jeg kom tilbake for å si det sånn..hehe=)

Solnedgang på Scarborough beach



Saturday, August 15, 2009

I går (lørdag) var Malin og jeg på road trip til Pinnacles som ligger 25 mil nord for Perth. Vi leide bil og freste av gårde lørdag morgen, ut på tur! Det var utrolig moro! Og spesielt landskap, månelandskap visstnok. Der har jeg aldri vært..=) Klart oss bra selv med venstrekjøring, likevel glad vi ikke hadde bykjøring, da hadde det nok vært litt verre. Lettere på landeveien! Dagen var perfekt, vi vet å ha det bra! Kom hjem halv syv på kvelden, da lagde vi pizza. Vi har nemlig funnet (svindyrt) speltmel her! Godt var det..=)

Pinnacles!

Steiner i ørkenen. Det er det Pinnacles er. Spesielt og fint!

Mmm! Kose steinen!=)
Road trip er moro! Spesielt å kjøre på "feil" side av veien...=)
Ekte turist!

Monday, August 10, 2009

Sykepleierstudent!

Ja, sånn ser altså sykepleierstudenten ut her! Fin? Hehe...Litt annerledes uniform enn hjemme ja..=)

Den rette posituren for en sykepleierstudent..=)
I helgen var Malin og jeg i Fremantle. Der var det fint! Her ser man utover mot Rottnest Island som er en veldig fin ferieøy med maaaange deilige strender!
Det er meg....=) Turte ikke stå helt øverst for sandalene mine er så glatte og sand og glatte sandaler er ikke en god kombinasjon..
Marked med masse frukt og mye annet rart. Jordbærene så veldig gode ut, og så sååå store!

Thursday, August 6, 2009

Et par bilder fra helgen. Vi var på sightseeing sør for Perth, fint! I helgen er det meldt regn, så spørs om det blir så mye sightseeing da. Men vi skal nok klare å kose oss uansett!

Har begynt å komme litt mer inn i skolen her nå, men ennå så er det litt vanskelig synes jeg. Men det går bare bedre og bedre. I september skal jeg i praksis på newborn! Det gleder jeg meg masse til. Og så skal jeg har praksis i pediatri, så blir mye barn her. Det er litt gøy, for det har jeg ikke hatt noe av fra før og ikke kommer jeg til å ha det heller. Ting ordner seg!=)
På Rockingham Beach...